Duseci Andrijasevic

Andrijasevic duseci

Pronalaženje savršenog dušeka je zaista važno, na kraju krajeva, trećinu svog života provodimo u krevetu. Bez obzira da li tražite dušek sa žičanim jezgrom ili dušek od memorijske pene, tradicionalni dušek sa oprugom ili gelom, imamo niz luksuznih rešenja za spavanje kako bismo Vam obezbedili odličan noćni san.

Duseci Andrijasevic Najbolje cene

Prilikom odabira dušeka treba obratiti pažnju na nekoliko faktora, uključujući veličinu dušeka, vrstu dušeka i stepen udobnosti. Dok veličina Vašeg dušeka zavisi od prostora koji imate na raspolaganju, tip dušeka i stepen udobnosti zavise od osobe koja spava.

Duseci Andrijasevic Beograd

Što se tiče vrste dušeka, memorijska pena ili ortopedski dušeci se često preporučuju za bolove u leđima i vratu. To je zato što su posebno dizajnirani da pruže adekvatnu podršku kičmi i izbegnu ukočene zglobove ujutro.

Kada je u pitanju stepen udobnosti, savetuje se da se odlučite za srednji dušek ako patite od bolova u leđima. To je zato što će sve što je previše mekano dovesti do toga da utonete u dušek i da pogrešite kičmu. Međutim, bilo šta previše čvrsto može Vas dovesti do bolnog buđenja.

Duseci Andrijasevic Beograd