Nadduseci Povoljna cena

Nadduseci povoljno

Naddušeci su obično debeli nekoliko centimetara i postavljeni tačno na vrhu Vašeg dušeka. Cilj naddušeka je da učini Vaš krevet udobnijim, bilo da mu dodate čvrstu potporu ili mekoću jastuka. Napravljen je od raznih materijala, njegova funkcija je da pruži sloj udobnosti, posebno kada je postojeći dušek istrošen ili neudoban, a pokazalo se da poboljšava kvalitet spavanja korisnika.

Naddušek se nalazi na vrhu Vašeg dušeka i pruža podršku koja može produžiti život dušeka smanjujući pritisak na opruge, odlažući bilo kakvo opuštanje ili opšte habanje. Kombinujte naddušek sa redovnim okretanjem dušeka i mogli biste videti da Vaš dušek pruža punu podršku duže.

Nadduseci Prodaja

Naddušeci se takođe mnogo lakše peru od dušeka pune veličine i mogu imati zamenljive navlake, tako da deluju kao korisna prepreka za mrlje, kao i za opšte habanje. Naddušeci se mogu preneti iz kreveta u krevet ili smotati i poneti sa sobom kada putujete.

Dodatni sloj pene takođe znači dodatni sloj udobnosti – meka, fleksibilna punjenja mogu da naprave veliku razliku. Ako Vaš dušek pruža čvrstu podršku leđima, ali mu nedostaje mekoća, kombinacija ova dva bi Vam mogla pomoći da pronađete savršenu ravnotežu za Vas.

Naddušeci će promeniti osećaj postojećeg dušeka, poboljšati nivo udobnosti dok spavate i mogu produžiti životni vek Vašeg dušeka.

Nadduseci Povoljna Cena