Nadduseci prodaja Povoljno

Nadduseci Povoljna cena

Ako se Vaš dušek nije udoban kao nekada, naddušek je idealno rešenje. Postavite naddušek na dušek za još ugodniji noćni san. Pomoći će i da dušek bude u boljem stanju. Možete birati između različitih punjenja i materijala – svi se naši naddušeci lako uklapaju.

Nadduseci Prodaja Povoljno Najbolja cena

Obezbedite novi naddušek koji će Vam pružiti dodatnu udobnost i kvalitetnije spavanje. Primena memory pene je bazirana na izuzetnim svojstvima prilagođavanja i oblikovanja prema obliku i težini našeg tela. Ona reaguje na našu telesnu temperaturu i „rasterećuje” tačke najjačeg pritiska. Latex materijal dobijen je preradom prirodnog kaučuka. Veoma je dugotrajan i izvanredne elastičnost. Telo će Vam se osloboditi napetosti i postićićete efekat spavanja u vlastitom otisku.

Naddušeci se mnogo lakše peru od dušeka pune veličine i mogu imati zamenljive navlake, tako da deluju kao korisna prepreka za mrlje, kao i za opšte habanje. Naddušeci se mogu preneti iz kreveta u krevet ili smotati i poneti sa sobom kada putujete.

Dodatni sloj pene takođe znači dodatni sloj udobnosti – meka, fleksibilna punjenja mogu da naprave veliku razliku. Ako Vaš dušek pruža čvrstu podršku leđima, ali mu nedostaje mekoća, kombinacija ova dva bi Vam mogla pomoći da pronađete savršenu ravnotežu za Vas.

Pogledajte sve naddušeke iz naše ponude i poručite brzo i jednostavno.