Informacije o proizvodu

MEMORY KIDS jastuk

1,804.00 RSD

Pravo rešenje za vaše dete. Antibakterijski i antialergijski jastuk koji štiti od grinja vaše dete i ne izaziva alergijske reakcije.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Podelite ovaj proizvod

Dodatni opis proizvoda

Usled nepravilnog položaja u toku sna mišići se grče kako bi podupreli kičmu na lumbalnom i vratnom delu. To stvara neprijatan bol i smanjenu pokretljivost. Za to postoji rešenje, a to je memory pena koja se prilagođava obliku tela i na taj način pruža prirodnu potporu telu, odmor je opušteniji, poboljšava se cirkulacija i smanjuje potreba za okretanjem i pronalaženjem idealnog položaja u toku sna. Nemojte žuriti pri kupovini jeftinih jastuka, budite obazrivi u izboru i kupite sebi jastuk koji će vam obezbediti miran i lep san.
Memory jastuci pružaju optimalan položaj glave i vrata jer opuštaju vratnu i ramenu muskulaturu. Izuzetno su elastični i savršeno se oblikuju prema potrebama i obliku glave. Temperaturno, ovaj materijal je veoma osetljiv i izuzetno reaguje na telesnu temperaturu. Ovo je jastuk koji je potpuno otporan na deformacije i uvek se vraća u svoj prvobitni oblik. Memory jastuci vam pružaju idealnu zaštitu od grinja i ne izazivaju alergijske reakcije.
Memory jastuci imaju navlaku koja je napravljena od mekih i na dodir ugodnih materijala. Navlaka se lako skida pomoću patent zatvarača i periva je na temperaturi do 40°C.
U ponudi imamo tri vrste memory jastuka koji su pogodni za sve tipove i uzraste, a na Vama je da odaberete idealno rešenje za vaš lep san.

Dimenzije jastuka:
38x26x9/7cm

 
Slika Dimenzije CenaKoličina
MEMORY KIDS jastuk - 38 x 26 x 9/7 38 x 26 x 9/7 1,804.00 RSD