Isporuka proizvoda

ROK ISPORUKE

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, u najkraćem roku kontaktiraće Vas naš prodavac telefonom, radi potvrde porudžbine i vaših podataka.

Period tokom kojeg će Vas naš prodavac kontaktirati je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.

Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem.

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana od dana potvrde porudžbine, a rok isporuke je 5 radnih dana od evidentiranja uplate. Uobičajeno vreme za isporuku je 2 dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku, o čemu ćete biti obavešteni sms porukom. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

CENA DOSTAVE PROIZVODA

Dostava se naplaćuje po cenovniku AKS kurirske službe.

ODLUKA O NAPLATI PREVOZA ISPORUKE PRODATE ROBE KUPCIMA

Isporuka robe prodate preko Interneta (online prodaja) odradiće se angažovanjem brze pošte, krajnji potrošač – kupac plaća troškove iste.

NAPOMENA: Dušeke koje brza pošta ne prihvata da vozi naplaćujemo po odluci.

Svaka isporuka prodate robe do 10km (oba pravca) naplaćuje se 500,00 RSD.
Svaka isporuka prodate robe preko 10km naplaćuje se srazmerno kilometraži (npr. do 10km – 500,00 RSD, do 20km – 1 000,00 RSD…)

Isporuka Proizvoda
Preuzmite dokument Odluka o naplati prevoza u PDF formi