Načini plaćanja

ODABIR NAČINA PLAĆANJA

U mogućnosti ste da odaberete:
– plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke
– uplatnicom u pošti ili banci

NAJČEŠĆA PITANJA U VEZI PLAĆANJA

Da li mogu da platim proizvode u Andrijašević Company internet prodavnici platnim / kreditnim karticama i kojim?
Putem Internet prodaje za sada niste u mogućnosti da platite platnim/kreditnim karticama.

Koji su načini plaćanja robe?
Robu možete platiti gotovinski pouzećem, ili uplatnicom u banci ili pošti. Ukoliko plaćate uplatnicom, rok za uplatu je 3 radna dana. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate.

Da li je poštarina uključena u cenu?
Ukoliko je proizvod kupljen u maloprodajnom objektu Andrijašević Company i isporuka se obavlja u istom gradu dostava je besplatna. Za sve ostale kupovine (gradovi u kojima nemamo maloprodajni objekat i putem web sajta) dostava se naplaćuje po cenovniku AKS kurirske službe.

ODLUKA O NAČINU PRODAJE ROBE

1. Čekovima građana
2. Platnim karticama Banke Intesa
3. Administrativna zabrana

1. Čekovima građana:

– vrednost robe do 15.000,00 din. na 6 jednakih mesečnih rata, prva rata odmah, druga na 30 dana, treća rata na 60 dana, četvrta rata 90, peta rata 120 dana, šesta rata na 150 dana; – vrednost robe preko 15.000,00 din. na 12 jednakih mesečnih rata, prva rata odmah, druga rata na 30 dana, treća rata na 60 dana, četvrta rata na 90 dana, peta rata na 120, šesta rata na 150 dana, sedma rata na 180 dana, osma rata na 210 dana, deveta rata na 240 dana, deseta rata na 270 dana, deseta rata na 300 dana, jedanaesta rata na 330 dana, dvanaesta rata na 360 dana;

2. Platnim karticama Banke Intesa na odloženo plaćanje na isti način kao i kod čekova građana;

3. Administrativna zabrana na platu zaposlenih u privrednim društvima, državnim organima, organizacijama i imaocima javnih ovlašćenja sa kojima je zaključen ugovor o prodaji robe na rate pod istim uslovima kao i za prodaju robe na čekove i platne kartice.

Ova odluka stupa na snagu 01.11.2018. godine.